DB

Om

Dorrit Bøilerehauge er forfatter til bogen Brand Elegance, som er skrevet til ledere og eksperter, og hun har en Ph.d. i international online kommunikation med afhandlingen One village – one fashion?

Hun har været CEO i organisationen Danske Designere og er rådgiver i strategisk multi-platform kommunikation og brand design.

Dorrit Bøilerehauge deler desuden sin viden som strategisk rådgiver for private og offentlige organisationer og myndigheder på regionalt og nationalt niveau.

Hun har haft en ledende rolle i udvikling af koncepter til både danske, nordiske og internationale udviklingsprojekter med fokus på oplevelse samt online og sensorisk strategi inden for mode, design og livsstilsbrands.

Med solid erfaring fra dansk og internationalt erhvervsliv kender Dorrit Bøilerehauge både virksomheder, organisationer, markeder og øvrige interessenter indgående.

Dorrit Bøilerehauge har forelæst og skrevet artikler om online kommunikation, PR og branding og virker som ekspertanalytiker i både danske og internationale medier.